VOTF zetelt nu in de Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO's

VOTF maakt nu deel uit van de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO (HRZKMO) voor de periode 2023-2028. De installatievergadering had plaats op 24 januari 2023. Lou Berghmans SBC en Wim Robberechts waren hierbij aanwezig. Deze organisatie van FOD economie groepeert 184 beroeps- en interprofessionele organisaties. De vergadering werd voorgezeten door o.a. Vice-premier David Clarinval (MR), Anton Van Assche (voorzitter) en Marc Hoogmartens (secretaris-generaal).

HRZKMO herhaalt dat zij nog meer dan voorheen de rechten van de zelfstandigen verdedigen. Zelfstandigen en KMO’s zijn de werkpaarden van de Belgische economie.

De sterkte van HRZKMO is dat zij, na intern overleg over gemeenschappelijke standpunten, een rechtstreekse lijn hebben met de overheid en die overheid ongefilterd advies kunnen geven. Statistieken bewijzen dat de Hoge Raad daar veelal succesvol in is.

Meer info :

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoge_Raad_voor_de_Zelfstandigen_en_de_KMO

Ben je lid van VOTF en heb je een vraag of een suggestie in verband met onze aanwezigheid bij HRZKMO ? Stuur dan een mailtje naar info@votf.be