Virtual Innovation Partners (nieuw VOTF-lid) organiseert de "VP-Days Conference" in de AED Studios in Lint

De toekomst van de Virtuele Filmproductie ‘uit de doeken’ tijdens de VP-days Conferentie bij AED Studios in Lint. 

“Een programma vol perspectieven op innovatie binnen de wereld van content creatie en virtuele filmproductie.”

Dat is waar het tijdens de allereerste editie van de VP-days om draait. Op 8 en 9 februari krijgen professionals en aspirant-filmmakers de mogelijkheid om de laatste ontwikkelingen, methodieken en praktijken binnen het filmlandschap te ontdekken. Het woord is aan enkele doorgewinterde professionals uit de industrie die hun reflecties vanuit het werkveld en waardevolle inzichten komen delen. De VP-days belichten een breed scala aan onderwerpen, variërend van camera tracking, realtime 3D content creatie, Shooting Car Plates tot de mysterieuze wereld van Colour Space. Benieuwd hoe die toekomst van de filmwereld eruit ziet?

VP-days is een initiatief van ‘Virtual Innovation Partners’ (VIP). Een coöperatie van verschillende partijen die hun sporen in de sector al lang verdiend hebben. VIP huisvest hun ultramoderne virtuele productiestudio in het hart van de entertainment sector, bij AED Studios in Lint. Hier worden doormiddel van geavanceerde technologieën zoals Augmented & Extended reality producties gebouwd die alle verbeelding tarten. Gaande van virtuele backplate-filmopnames, xr-uitzendproducties tot virtuele live-evenementen.     

Wat kun je verwachten? 

Tijdens de VP-days krijg je de mogelijkheid om de cutting-edge technologieën die de toekomst van het filmmaken bepalen te verkennen. Je krijgt een dieper inzicht in de complexiteit van het creëren van meeslepende filmervaringen en je ontvangt tegelijkertijd een schat aan ervaring van onze sprekers die je alles vertellen over baanbrekende projecten en innoverende oplossingen. Daarnaast is er ruimte om contact te leggen en ideeën uit te wisselen met toonaangevende professionals uit onze branche. Je krijgt dus een uitzonderlijke kans om mee te surfen op de volgende golf van innovatie in Virtuele Filmproductie. 

Guest Speakers.

– Michael Al-Far (Creative Director VIP) 
– Hans Cromheecke (Technical Director VIP)
– Sam Gielen (Content Supervisor VIP)
– Hervé Verloes (Executive Director & Co-founder of Magic Loom)
– Benoit Facon (CEO  Eurogrip)
– Maarten Francq (AI innovator RITCS)
– Matt Jaems (Director/Writer, Producer at Jaems & Boerkoel)

Hoe deelnemen?

Via onze website, www.vp-days.be, kan je je eenvoudig registreren en het volledige programma raadplegen.

Voor verdere vragen of meer informatie neem contact op via: info@vp-days.be 

VP-Days gaat door bij AED Studios in Lint op donderdag 8 en vrijdag 9 februari van 08u30 tot 18u00. Nadien is er de mogelijkheid om te netwerken tot 20u00. Toegangsprijs €150 ex. BTW. Early Bird Tickets aan €99 + BTW beschikbaar tot 15 januari.