Bart Rommelaere - NEP Belgium

NEP Belgium (www. nepgroup. be) is jarenlang lid van VOTF.
We spraken met Bart Rommelaere die sinds zes jaar HR-coördinator is van het bedrijf. De gebouwen in Wezemaal werden vorig jaar verlaten en alle activiteiten zijn nu samengebracht in een indrukwekkend en vernieuwd complex in Londerzeel, vlakbij de A12.

NEP Belgium heeft 79 vaste medewerkers en draait op volle kracht. Er wordt gezocht naar meer technische en technisch-operationele profielen.
Bart Rommelaere: “Er is nu zeker meer werk dan voor corona. Er zijn meer zenders, er worden meer sportwedstrijden uitgezonden en de inzet en de mentaliteit van onze medewerkers bij buitenlandse opdrachten worden op prijs gesteld.

Maar wij blijven in de eerste plaats zoeken naar de échte technische profielen. Wij zien graag hoe een aantal hogescholen inspelen op de vraag van de markt. De opleiding “AV Broadcast Engineer” bij de Karel de Grote Hogeschool is een goed voorbeeld. ”

Wij vroegen Bart waarom NEP Belgium overtuigd lid is van VOTF: “ De aanwezigheid van VOTF bij het Paritair Comite 227 is voor ons bijzonder belangrijk. Wij hechten veel belang aan dialoog met de sociale partners. Via de beroepsorganisatie worden wij snel en rechtstreeks geïnformeerd over de discussiepunten. Daarnaast is overleg binnen VOTF met conculega’s steeds interessant en waardevol.