Webinar: Freelance Friday van Unizo

Op 14 februari vond de eerste editie van Freelance Friday plaats over het thema
‘Hoe vind ik nieuwe klanten en opdrachten als freelancer’.

De volgende editie is gepland op vrijdag 3 april en gaat over Tips, advies en steunmaatregelen voor freelancers in coronatijden. Je kan er terecht voor voor handige tips, live chat met experten, livestream webinars, interessante content over welke steunmaatregelen zijn er voor freelancers in coronatijden, hoe vang ik annuleringen van opdrachten op een creatieve manier op, wat als ik ziek of werkonbekwaam ben, hoe kan ik me beter verzekeren als freelancer?.

Tussen 10u00 en 17u00 kan je als freelancer terecht op www.freelancefriday.be voor gratis advies, handige tips, live chat met experten, livestream webinars en getuigenissen, interessante content en veel meer.

Inschrijven kan via de website van Unizo.